RESMÅL > TURKIET > HOTELL

Regnum Carya Golf & Spa Resort är en fantastisk anläggning med ett eget hotell och golfbana som har blivit känd som en av de absolut bästa golfbanorna i Belek.

Det är ett av våra senaste tillskott av resmål och läget precis invid havet, den exklusiva servicen med all-inclusive och mästerskapsbanan som nu också är belyst på kvällarna gör denna anläggning komplett!

Elegans, bekvämlighet och lyx står i fokus och anläggningen är anpassad både för golfare och familjer. Från och med i år tillhör även den högklassiga golfbanan National Golf Club anläggningen och därmed erbjuder vi golf på båda dessa banor när du bor på Carya.

Hotellet är alltså inte bara perfekt för golfare, utan även för familjer med barn. Här finns nämligen en stor vattenpark, barnvänliga pooler, barnklubb och flera aktiviteter som passar just för barn.

Golfen
Carya Belek Golf
Carya i Belek är en mästerskapsbana med roliga utmaningar. Det är en klassisk hedbana med spännande blandning av tallar och eukalyptusträd. Något ovanligt är att Caryas 18 hål är upplysta när mörkret faller in. Det går alltså att spela golf dygnet runt och ändå njuta av Medelhavsvärmen. Carya är den första golfbanan i Europa att erbjuda en upplyst golfbana.

Under första nio så kommer hål 6 inte att glömmas i första taget. Det är det längst golfhålet i hela Turkiet och kallas inte ovanligt nog ”Long”. Hål 9 är en fantastisk par 5:a som inte är speciellt långt men med vatten längst med hela vänstersidan. Under sista nio hittar ni Caryas egna ”Amen Corner”. Många av spelarna på banan anser den varierande och rolig.

På anläggningen har Challenge Tour spelats vid ett flertal tillfällen. 2016 spelas Turkish Open där både Rory McIlroy och Tiger Woods deltar. Carya passar golfentusiaster i alla åldrar och alla nivåer. Banan är designad för att utmana även de bästa, men med antalet teemarkeringar så blir det ändå en njutningsbar runda för spelare på nivåer. Missa inte att testa den upplysta banan på er golfresa!

Antal rum: 530
Läge: 45 minuter från flygplatsen i Antalya. 7 km till Belek.
Faciliteter: Spa, fitnesscenter, inomhus- och utomhuspool, turkiskt bad (hamam), ångbastu, 120 meter egen strand och pir, fem restauranger, nio barer inkl. en egen strandbar och ett café.

Prisexempel:
Veckoresa fr. 12 495 kr per person 7 nätter del i dubbelrum, all inklusive, transfer och heldagsgreenfee. Flyg tillkommer