Thailand

Kungariket Thailand. De tusen leendernas land.
Mellan Indiska oceanen och Sydkinesiska sjön ligger paradiset Thailand. De långa kustlinjerna med sina småöar strax utanför är badparadis för många turister. I kombination med möjlighet att snorkla i kristallklart vatten, tryggt ta sig i i djungeln tillsammans med duktiga, internationella guider lockar det resenärer från hela världen att ta sig hit.

Thailands klimat är tropiskt och många hus utanför städerna är byggda på pålar för att klara översvämningar som är vanliga här. Det är enkelt att resa genom landet och många besökare kombinerar sol och bad med tempelbesök och storstadsliv. Thailändarna är ett vänligt sinnat folk, otroligt stolta över sin kultur som de gärna visar upp. På något märkligt sätt känns det som om de aldrig blir trötta på oss turister, det finns alltid plats för fler och det är med samma värme och vördnad de hälsar oss välkomna gång efter gång.

Läs vår artikel om Thailand i magasinet  Enjoy the good life

Hua Hin
Thailands äldsta semesterort Hua Hin ligger på landets östra kust 18 mil söder om Bangkok.
Här finns fantastiska golfbanor och genuin thailändsk atmosfär. Stranden är lång och inbjudande och läget är perfekt för spännande utflykter.

Vi kan erbjuda boende på flera hotell, både 4 och 5-stjärniga i olika prisklasser. Nedan presenteras några av dem. Beroende på bokningsläget / prisläget kan vi alltid hitta det bästa alternativet när just ni ska åka.


Thailand


Thailand