LONGSTAY > ONA VALLE ROMANO

Vi erbjuder longstay-resor till ONA Valle Romano. Lägenheterna är moderna och fullt utrustade och ligger på plan 2 med utsikt mot havet, bergen eller golfbanan. Boende ytan är ca 80m2 och består av 2 sovrum/2 badrum, kök, stort vardagsrum och terrass på ca 25m2. På hotell området finns gym, pooler, padel och i närområdet finns 2-3 restauranger samt en mindre supermarket.

Vi rekommenderar hyrbil. ONA Valle Romano ligger strax utanför Estepona ca 1 timme från flygplatsen i Malaga.
Estepona stad med hamnen ligger några minuters bilfärd från vår hotellanläggning. Det är ett populärt ställe med massor av restauranger och barer med normalt ett härligt folkliv.

Golfen

Golfrundorna spelas på Valle Romano Golf. Klubbhuset ligger 300 meter från hotellet. Valle Romano Golf är definitivt en av de bästa golfbanorna här på Costa del Sol. Värd för tävlingar på European Challenge Tour 2018 och 2019. I vårt longstaypaket ingår 15 golfrundor.
Förutom den utmärkta golfbanan designad av legendaren Cabel B Robinson finns här riktigt bra träningsmöjligheter.
En bra och välsorterad golfshop, en riktigt bra restaurang och kanske framför allt en trevlig och professionell personal.
Man kan även mot pris tillägg ändra golfprogrammet och spela andra banor i området som Azata Golf, Estepona Golf, La Canada Golf, Dona Julia eller Finca Cortesin.

Bokning
För bokning och förfrågan, vänligen kontakta oss på info@birdie.se