Hotell Lindö Park – en av våra utvalda svenska anläggningar

Planerar du att besöka Stockholm i sommar? Missa då inte en av Nordens största golfanläggning, Hotell Lindö Park! Här bor du granne med naturen.

Rummen på Hotell Lindö Park
På Hotell Lindö Park är alla 66 rummen bekväma med praktisk och modern inredning. Alla rum bjuder på gratis WiFi, rymliga och fräscha badrum, garderob, hårtork, sköna sängar, platt-TV, kylskåp samt balkong eller altan.

Restaurang och bar
Delikat och näringsrik mat och dryck tillagas av hotellets proffsiga kockar. Här får du njuta av personlig service, oavsett om du är på besök som golfare, konferensgäst eller helt enkelt bara vill njuta av en härlig lunch eller middag i sällskap med släkt och vänner. Varje morgon dukas en njutningsfull frukostbuffé upp.

Konferenser och möten
På Hotell Lindö Park inramas ditt möte i en vacker och stillsam miljö med utsikt över golfbanan. Det finns också massor av andra trevliga aktivitetsmöjligheter. Totalt finns sex konferensrum, av vilka fem är belägna i huvudbyggnaden. Alla konferensrum är utrustade med WiFi och stora, vägghängda TV/LCD-apparater. Projektorer finns tillgängligt på begäran. Under mötets gång finns det alltid tillgång till vatten, frukt och godis samt te och kaffe. Här kan ni hålla både fester, bröllop och större arrangemang.

Restaurangen rymmer 90 personer och under sommarhalvåret kan även ett eventtält med plats för 150-200 personer erbjudas.

Varmt välkommen till Hotell Lindö Park!