PGA Sweden National – en av våra utvalda svenska anläggningar

På ett ödmjukt sätt vill sticka ut hakan och säga att här är enbart det bästa gott nog.

Oavsett om det är golf, mat, boende eller konferens vi pratar om är kvalitet vårt främsta kännetecken. Ett stenkast från centrala Malmö möts du av en miljö som inspirerar, motiverar och ger dig ny energi. Hos oss står sport och gemenskap i främsta rummet och på många sätt är vi flexibla, men när det handlar om kvalitet finns inga kompromisser. PGA Sweden National ger dig bara det bästa.

Delad glädje är dubbel glädje
Redan vid infarten till vår anläggning möts du av en vacker miljö, stora ytor och ett klubbhus med personlighet och charm. Vi är stolta över vår klubb och brinner för att dela med oss av vår glädje. Därför slår vi knut på oss själva för att ge dig det där lilla extra. Och vi gör det med hjärtat.

Jorden runt på 36 hål
Världsledande golfspelare har berömt våra 2 proffsbanor. Links Course med stora, mjukt ondulerade greener, karaktäristiskt gräs och små djupa bunkrar med branta kanter förflyttar dig till Skottland.

På Lakes Course möts du istället av grönare spelytor, mindre greener, stora bunkrar och en hel del vatten i spel. Teknologi och kunskap förenar de bägge golfupplevelserna, och bara det bästa är gott nog för vår duktiga green keeper. PGA Sweden National är inte som alla andra. Vi vill mer. Välkommen!